Poštovani, sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo završili sve radove na izgradnji stambenog objekta „MAJUR“ i da počinjemo sa primopredajom stanova, u nadi da će svi naši kupci koji su nam ukazali poverenje biti zadovoljni.

Obaveštavamo sve naše buduće vlasnike stanova u ovom kompleksu a i zainteresovane za kupovinu da presek izvedenih radova na današnji dan iznosi oko 65-70% i izgleda ovako:

-malterisanje stanova je završeno, počelo je malterisanje hodnika i stepeništa

-keramičarski radovi su zavrseni od prizemlja do 3. sprata, rade se pripreme za Pk1 i Pk2

– sredinom sledeće nedelje je planirana košuljica u suterenu i na potrkrovlju 1 i 2

-molerski radovi su uradjeni na prizemlju i 1. spratu, u toku je gletovanje 2. sprata

– završni sika sloj na krovu je završena  i svi krovni prozori su ugrađeni

– ulična fasada je spremna za nanošenje završnog fasadnog sloja u boji i pocelo je lepljenje fasadne ciglice, zabatna fasada je završena, dok je na kompletnoj dvorisnoj fasadi zalepljen stiropor i otpočeto nanošenje lepka i mrezice.

– dvorište je pripremljeno za zavrsni sloj (behaton, ozelenjavanje i tartan na igralištu)

Mostarska 7 – USELJENJE 10.11.2020.

Poštovani, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo i pored vanrednog stanja uspešno i u roku završili još jedan objekat. Zgrada je priključena na kompletnu infrastrukturu, obavljen je tehnički pregled, uskoro očekujemo upotrebnu dozvolu, a samim tim i upis u katastar nepokretnosti. U narednim danima bićete kontaktirani vezano za primopredaju stanova.

Poštovani, obaveštavamo Vas da smo sa izgradnjom stambenog objekta stigli na 80% izgrađenosti, što je preduslov za pokretanje procedure za stambene kredite.

Obaveštavamo sve buduće stanare naše zgrade da smo stigli do 70% izgrađenosti objekta. Presek radova  na današnji dan izgleda ovako: malterisanje je završeno, keramika je urađena od prizemlja do 2. sprata, košuljica se radi na Pk1 i Pk2, molerski radovi se izvode na 2. spratu, dok su prizemlje i 1. sprat okrečeni u 1. ruku, fasaderski radovi su ušli u završnu fazu, PVC stolarija i krovni prozori su ugrađeni na svim pozicijama, izolacija i krovna prekrivka su završeni. Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da i pored svih problema koje smo imali zbog Kovid epidemije i policijskih časova i skracenog radnog vremena dinamika radova nije narušena, tako da 80% izgrađenost očekujemo sredinom avgusta, dok primopredaju objekta planiramo za ugovoren datum 30.10.2020.

Ušli smo u 5-tu godinu izgradnje stambenih objekata u Petrovaradinu i od prve do poslednje, konstantno smo radili na poboljšanju KVALITETA naših proizvoda – stanova uključujući sav prateći sadržaj. Od samog početka otvorili smo novo poglavlje u izgradnji stambenih objekata, a to je uređenje zajedničkog dvorišta. Pokušali smo da vratimo stara vremena i omogućimo našim kupcima da u svom dvorištu imaju sve potrebne sadržaje (parking, zelenelilo, dečije igralište, zajednički roštilj za druženje, ostave i biciklana) i tako je na svakom našem objektu.

KVALITET naše nove zgrade u Mostarskoj 7 izgleda ovako:

 • Svi fasadni i pregradni zidovi rade se sa termoblokom, odlučili smo se i za pregradne da bi pojačali zvučnu izolaciju između soba i stanova.
 • Fasada je pored demit sistema 10cm kombinovana za fasadnim dekorativnim ciglama i akrilnom fasadom
 • Podna obloga u stanovima je Tarket Hrast Salsa Natur četkan
 • Keramičke pločice domaće i španske 1. klase
 • Ugradni Geberit vodokotlići, Geberit sanitarije i baterije Ideal Standard
 • Sobna vrata bela medijapan
 • Ulazna sigurnosna vrata furnirana medijapanom
 • PVC prozori petokomorni REHAU EURO 70 profil, ROTO NT okov, stakla niskoemisiona punjena argonom
 • Elektro galanterija ALING
 • Grejanje na gas, panelni radijator sa izvodima iz zida
 • Lift hidraulični Metron Grčka
 • Mašinsko malterisanje, sa gletovanjem i bojenje zidova i plafona belom poludisperzivnom bojom

Obaveštavamo naše cenjene kupce koji su nam ukazali poverenje i odlučili se za kupovinu nekretnine baš kod nas, da se zgrada finalno sprema za primopredaju za sledeću nedelju. Priključci javnih preduzeća Novi Sad Gas i Vodovod i Kanalizacija su završeni, dok je Elektrovojvodina zakazala priključenje za sredu 11.03.2020. god. što je i poslednji uslov za primopredaju stanova. Sa velikim zadovoljstvom možemo da konstatujemo da smo završili i 9-ti objekat u ugovorenom roku.

Sa zadovoljstvom konstatujemo, da smo nastavili našu praksu i u kratkom roku nakon useljenja stambenih objekata u Zlatatrićevoj 26 i Okrugićevoj 17 iste upisali u katastar nepokretnosti, što je jedna od veoma bitnih faza izgradnje jednog stambenog objekta,

Sa zadovoljstvom obaveštavamo sve naše komšije da je u našem objektu KUĆA NA LAKAT otvoren UNIVEREXPORT koji se prostire na 335m2 i u ponudi ima preko 5.000 artikala, što će svima u ovom delu Petrovaradina učiniti život lakšim.Preuzmi

Obaveštavamo sve zainteresovane – potencijalne kupce da je u toku izrada projektno tehničke dokumentacije za  izgradnju nove stambene zgrade Su+P+2+Pk na uglu Mostarske 7 i Okrugićeve. Zgrada će imati  34 stambene jedinice, 24 garažna mesta i biće izgrađena po uzoru na našu zgradu u Okrugićevoj br. 17. ROK IZGRADNJE:  OKTOBAR 2019. – OKTOBAR 2020. O datumu početka prodaje bićete blagovremeno obavešteni.