Obaveštavamo sve buduće stanare naše zgrade da smo stigli do 70% izgrađenosti objekta. Presek radova  na današnji dan izgleda ovako: malterisanje je završeno, keramika je urađena od prizemlja do 2. sprata, košuljica se radi na Pk1 i Pk2, molerski radovi se izvode na 2. spratu, dok su prizemlje i 1. sprat okrečeni u 1. ruku, fasaderski radovi su ušli u završnu fazu, PVC stolarija i krovni prozori su ugrađeni na svim pozicijama, izolacija i krovna prekrivka su završeni. Sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da i pored svih problema koje smo imali zbog Kovid epidemije i policijskih časova i skracenog radnog vremena dinamika radova nije narušena, tako da 80% izgrađenost očekujemo sredinom avgusta, dok primopredaju objekta planiramo za ugovoren datum 30.10.2020.

Ušli smo u 5-tu godinu izgradnje stambenih objekata u Petrovaradinu i od prve do poslednje, konstantno smo radili na poboljšanju KVALITETA naših proizvoda – stanova uključujući sav prateći sadržaj. Od samog početka otvorili smo novo poglavlje u izgradnji stambenih objekata, a to je uređenje zajedničkog dvorišta. Pokušali smo da vratimo stara vremena i omogućimo našim kupcima da u svom dvorištu imaju sve potrebne sadržaje (parking, zelenelilo, dečije igralište, zajednički roštilj za druženje, ostave i biciklana) i tako je na svakom našem objektu.

KVALITET naše nove zgrade u Mostarskoj 7 izgleda ovako:

 • Svi fasadni i pregradni zidovi rade se sa termoblokom, odlučili smo se i za pregradne da bi pojačali zvučnu izolaciju između soba i stanova.
 • Fasada je pored demit sistema 10cm kombinovana za fasadnim dekorativnim ciglama i akrilnom fasadom
 • Podna obloga u stanovima je Tarket Hrast Salsa Natur četkan
 • Keramičke pločice domaće i španske 1. klase
 • Ugradni Geberit vodokotlići, Geberit sanitarije i baterije Ideal Standard
 • Sobna vrata bela medijapan
 • Ulazna sigurnosna vrata furnirana medijapanom
 • PVC prozori petokomorni REHAU EURO 70 profil, ROTO NT okov, stakla niskoemisiona punjena argonom
 • Elektro galanterija ALING
 • Grejanje na gas, panelni radijator sa izvodima iz zida
 • Lift hidraulični Metron Grčka
 • Mašinsko malterisanje, sa gletovanjem i bojenje zidova i plafona belom poludisperzivnom bojom

Obaveštavamo naše cenjene kupce koji su nam ukazali poverenje i odlučili se za kupovinu nekretnine baš kod nas, da se zgrada finalno sprema za primopredaju za sledeću nedelju. Priključci javnih preduzeća Novi Sad Gas i Vodovod i Kanalizacija su završeni, dok je Elektrovojvodina zakazala priključenje za sredu 11.03.2020. god. što je i poslednji uslov za primopredaju stanova. Sa velikim zadovoljstvom možemo da konstatujemo da smo završili i 9-ti objekat u ugovorenom roku.

Sa zadovoljstvom konstatujemo, da smo nastavili našu praksu i u kratkom roku nakon useljenja stambenih objekata u Zlatatrićevoj 26 i Okrugićevoj 17 iste upisali u katastar nepokretnosti, što je jedna od veoma bitnih faza izgradnje jednog stambenog objekta,

Sa zadovoljstvom obaveštavamo sve naše komšije da je u našem objektu KUĆA NA LAKAT otvoren UNIVEREXPORT koji se prostire na 335m2 i u ponudi ima preko 5.000 artikala, što će svima u ovom delu Petrovaradina učiniti život lakšim.Preuzmi

Obaveštavamo sve zainteresovane – potencijalne kupce da je u toku izrada projektno tehničke dokumentacije za  izgradnju nove stambene zgrade Su+P+2+Pk na uglu Mostarske 7 i Okrugićeve. Zgrada će imati  34 stambene jedinice, 24 garažna mesta i biće izgrađena po uzoru na našu zgradu u Okrugićevoj br. 17. ROK IZGRADNJE:  OKTOBAR 2019. – OKTOBAR 2020. O datumu početka prodaje bićete blagovremeno obavešteni.

U toku su molerski radovi na potkrovlju, keramičarski radovi su 90% završeni, trenutno se rade hodnici i stepeništa, ulična fasada je završena, dok se dvorišna završava u narednih par dana, počele su pripreme za uređenje prostora ispred zgrade, lift je ugrađen, postavka tarketa i parketa je planirana za početak septembra, kada će se ugrađivati i sobna vrata. U narednih 10-ak dana objekat će biti na 80% izgrađenosti, što je bitna informacija za sve kupce koji apliciraju za stambeni kredit.

Poštovani vlasnici stanova, sa velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da se finalni radovi privode kraju i da po našem planu završavamo sa istim 01.09.2019. god. Priključci na infrastrukturu su takođe u toku (vodovod i kanalizaciju su završeni, elektro distribuciju i Novi Sad Gas očekujemo da završe priključenje u narednih 15-ak dana od čega zavisi i useljenje). Primopredaju ključeva možete planirati za period 05.-15 .09.2019. god., s tim da ćemo Vas o tačnom datumu obavestiti telefonskim putem.

Hvala Vam na ukazanom poverenju u nadi da smo ispunili Vaša očekivanja

Stanje na gradilištu na dan 14.03.2019. god.:

Svi zidarski radovi su završeni, završava se malterisanje III sprata, košuljica je urađena od prizemlja do II sprata, u toku su keramičarski radovi na prizemlju i I spratu, ugrađuje se PVC stolarija na potkrovlju, krovni prozori su ugrađeni, radovi na izolaciji krova su u završnoj fazi, demit fasada je završena na zabatima i na uličnoj strani i u toku je nanošenje završnog sloja u boji, u dvorištu su ozidani svi ogradni zidovi i završene su garaže.

Stanje na gradilištu na dan 14.03.2019. god.:

Trenutno su u završnoj fazi zidarski radovi na potkrovlju nivo 1 i počelo je zidanje pregradnih zidova na potkrovlju nivo 2, malteriše se III sprat, završen je podni razvod grejanja na I i II spratu i počela je izrada košuljice, ugrađena je PVC stolarija od I do III sprata, počinje montaža skele, nakon čega krećemo sa fasaderskim radovima.