Stara gradnja je imala dobar koncept u kojem su dvorišta i okoliš bili pokriveni zelenilom, deca su imala terene za igru, gradilo se prostrano, te prozori nisu gledali direktno u komšijske… Bila je to humana gradnja, i sve su to teze zbog kojih bi neko radije odabrao stan u staroj gradnji.

Međutim, način života se promenio. Trošimo mnogo više vode, jer u domaćinstvu sada, pored mašine za veš, imamo i mašinu za sušenje, mašinu za sudove.. Trošimo i više struje, jer u svakoj sobi imamo po jedan TV, računar, klima uređaj… Utičnice su zauzete internet ruterima, punjačima… Sve to podrazumeva savremen način postavki vodovodnih i kanalizacionih cevi, kao i sistem električnih instalacija. Takođe, potreba za kvalitetnom stolarijom je izražena zbog uštede energije i održavanja željene temperature prostorije.

Koliko god uložili u renoviranje stana, ove stavke je teško, pa i gotovo nemoguće zameniti u staroj gradnji.

Trigon Invest svoje projekte realizuje po ugledu na nekadašnje, vodeći se konceptom humane gradnje, a kvalitet materijala je na zavidnom nivou. Uz našu novu gradnju imate sve prednosti nekadašnjeg načina života, prožetog savremenim potrebama.

Po principu ključ u ruke dobijate svoj miran dom i komforan, kvalitetan život.
Info: 066/321-000